top of page

Wat?

Tijdens dit zomerkamp zetten wij in op verschillende activiteiten. Zo trekken we het Multimove-principe door naar dit zomerkamp. Wil je weten waar Multimove voor staat? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina van de bewegingsschool. 

Voor de oudere kinderen gaan we verder dan alleen Multimove. We koppelen hier ook omnisport aan. De kinderen zullen dus kennismaken met allerlei sporten.

Er zullen ook spelmomenten voorzien worden waarbij de focus minder ligt op het bewegen of het fysieke maar meer op de andere componenten van spel

Voor alle leeftijden voorzien wij dagelijks ook een creamoment. Op deze manier vinden de kinderen een moment van rust tijdens de drukke dagen. 

Zoals je kan lezen zullen je kinderen zich zeker niet vervelen tijdens ons zomerkamp!

Waar?

Wanneer?

Wij organiseren komende zomer 2 zomerkampen:

  • 1 juli tot en met 5 juli 2024

  • 19 augustus tot en met 23 augustus

Het kamp zal starten om 9u en eindigen om 16u.

 

Van 8u tot 9u en van 16u tot 17u zal er opvang voorzien worden.

Leeftijd

Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen deelnemen aan dit zomerkamp.

Prijs

De prijs voor dit zomerkamp bedraagt €120. Deze prijs is inclusief de opvang en je kind krijgt ook elke namiddag een "vieruurtje" (een koekje + een drankje).

Ons zomerkamp gaat door in de Ivo Van Damme sporthal te Veltem. 

Inschrijven?

Via onderstaand formulier kan je inschrijven voor onze zomerkampen.

Onze 2 weken sportkamp zijn volledig volzet. Was je net te laat en wil je dat wij je contacteren wanneer er een plaats vrij zou komen? Vul dan zeker onderstaand formulier in! Wij contacteren je dan wanneer er een plaats vrijkomt.

bottom of page