top of page

Tot onze grote spijt zal er dit jaar geen zomerkamp georganiseerd worden. Wij konden namelijk geen geschikte locatie vinden.

Wat?

Tijdens dit zomerkamp zetten wij in op verschillende activiteiten. Zo trekken we het Multimove-principe door naar dit zomerkamp. Wil je weten waar Multimove voor staat? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina van de bewegingsschool. 

Voor de oudere kinderen gaan we verder dan alleen Multimove. We koppelen hier ook omnisport aan. De kinderen zullen dus kennismaken met allerlei sporten.

Er zullen ook spelmomenten voorzien worden waarbij de focus minder ligt op het bewegen of het fysieke maar meer op de andere componenten van spel

Voor alle leeftijden voorzien wij dagelijks ook een creamoment. Op deze manier vinden de kinderen een moment van rust tijdens de drukke dagen. 

Zoals je kan lezen zullen je kinderen zich zeker niet vervelen tijdens ons zomerkamp. 

Waar?

Ons zomerkamp gaat door in de Ivo Van Damme sporthal te Veltem. 

Wanneer?

Wanneer het zomerkamp zal doorgaan is momenteel nog niet geweten. Houd zeker onze sociale media in het oog. Hierop kan je steeds de laatste nieuwtjes vinden.

Het kamp zal starten om 9u en eindigen om 16u.

 

Van 8u tot 9u en van 16u tot 17u zal er opvang voorzien worden.

Je kan er ook voor kiezen om een halve dag naar het zomerkamp te komen. Dan loopt het kamp van 9u tot en met 12u

Leeftijd

Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen deelnemen aan dit zomerkamp.

Prijs

De prijs voor dit zomerkamp bedraagt €105. Deze prijs is inclusief de opvang en je kind krijgt ook elke namiddag een "vieruurtje" (een koekje + een drankje).

Voor een halve dag bedraagt de prijs €60. Hierin zit ook de opvang van 8u tot en met 9u.

Momenteel zijn de inschrijvingen nog niet geopend. 

bottom of page