top of page

Karen Meert

Hallo, mijn naam is Karen Meert. Al van toen ik klein was, zei ik dat ik juf wou worden. Op mijn 22ste verwezenlijkte ik mijn grootste droom en studeerde ik af als leerkracht lager onderwijs. Momenteel geef ik met veel passie en plezier les in het zesde leerjaar. 

 

Bezig bijtje 

Sporten staat centraal in mijn leven. Zo ga ik regelmatig lopen, ski ik vlotjes de bergen af in Oostenrijk, breng ik af en toe eens een bezoekje aan het zwembad, is de mountainbike mijn beste vriend bij nat weer en zijn de inline skates mijn beste vriend bij droog weer. Ook begeleid ik in de zomervakantie veel sportkampen waar ik de meest extreme sporten voordoe en uitleg (vb.: wakeboarden, muurklimmen, BMX’en, boogschieten, snowboarden, …) maar waar ik ook regelmatig eens een kleuterkamp begeleid. 

 

Naast het lesgeven en sporten, kan je mij ook terugvinden op het vliegtuig naar een prachtige bestemming waar er veel te beleven valt. Niet alleen uit actieve vakanties haal ik voldoening. Een luilekker dagje aan het strand, daar geniet ik dubbel zo hard van. 

 

Om mij in 1 zin te beschrijven, kan je het volgende zeggen: Ik ben een sportieve levensgenieter met een groot hart voor kinderen!

bottom of page